Home
Despre noi
Produse
E-commerce
Parteneri
Contact English
 

Centrale telefonice Siemens Hipath 3000
- Reprezinta ultima creatie a concernului SIEMENS in domeniul centralelor telefonice digitale prin transmiterea informatiei vocale, respectiv a comunicatiilor telefonice, prin retele de comunicatie cu infrastructura IP ( private sau publice, VoIP, Internet). Aceste centrale telefonice pot fi integrate in infrastructura de cablare structurata si indeplinesc functii de Call Center, Voice mail, CTI, DECT wireless.

Centrale telefonice Siemens Hipath 1100
- Reprezinta ultima creatie a concernului SIEMENS in domeniul centralelor telefonice digitale de institutie pentru capacitati cuprinse intre 2-48 trunchiuri si 8-130 abonati interni. Centrala telefonica poate fi usor instalata si configurata fiind disponibile variantele Hipath 1120, Hipath 1130, Hipath 1150 si Hipath 1190.

Centrale telefonice Siemens Hipath 2000
- Centralele telefonice Hipath 2000 reprezinta o noua era in domeniul centralelor telefonice oferite de Siemens fiind primul IP Softswitch pentru segmentul companiilor mici si medii. Centrala telefonica Hipath 2020 sau Hipath 2030 este un sistem de comunicare IP Linux care ofera rutare pentru linii DSL, acces Internet si VoIP.

Centrale telefonice Siemens Eurosetline
- Familia Euroset Line este o centrala telefonica usor de utilizat. Configuratia initiala permite, de cele mai multe ori, ca sistemul sa fie imediat pus în functiune sau, în functie de cerinte, configuratia putând fi modificata.

Microcentrala telefonica Dialogo 2/8 & Forum1/8
- Sistem de centrala telefonica cu doua linii externe si 8 interioare (usor de utilizat in locuinte sau mici birouri) .

Centrala telefonica ALCATEL 4200 D
- Centrala telefonica digitala deschisa spre servicii ISDN, cu o capacitate cuprinsa intre 2-16 de linii externe si 4-48 linii interioare. Poate functiona cu trunchiuri digitale, videotelefoane, sisteme private de telefonie celulara de tip DECT, transmisii de date, retele private .

Centrala telefonica ALCATEL 4200 E
- Centrala telefonica digitala deschisa spre servicii ISDN, cu o capacitate cuprinsa intre 4-36 de linii externe si 8-128 linii interioare. Poate functiona cu trunchiuri digitale, videotelefoane, sisteme private de telefonie celulara de tip DECT, transmisii de date, retele private .

Mini centrala telefonica Tiptel
- Centralele telefonice Tiptel sunt sisteme ISDN si analogice cu capacitate cuprinsa intre 1-4 linii externe si 4-12 linii interioare. Centralele telefonice din aceasta gama sunt destinate companiilor SOHO sau resedintelor care nu au nevoie de multe linii si terminale ca o solutie de telecomunicatii competitiva in raportul pret/performanta.

Centrala telefonica ALCATEL OXO (OmniPCX Office)
- Centrale telefonice digitale cu o capacitate pana la 250 linii, cu functii ACD, VoIP, acces Internet si comunicatii wireless

Centrala telefonica ALCATEL OXE (OmniPCX Enterprise)
- Centrale telefonice digitale
cu o capacitate cuprinsa intre 250 si 1000 linii, cu functii de Contact Center, VoIP, acces Internet si comunicatii wireless

Centrale telefonice Siemens Hipath 3800
-
Centrala telefonica Siemens Hipath 3800 reprezinta o noua platforma hardware ce inlocuieste modelele de PBX Hipath 3700 si Hipath 3750. PABX Hipath 3800 poate fi complet integrat in retele de centrale telefonice Hipath 3000 si Hipath 5000 si reprezinta o oferta avantajoasa pret / calitate.

 

[Prima pagina] [Despre noi] [Produse] [E-commerce] [Parteneri] [Download] [Locuri de munca] [Joc] [Newsletter] [Contact]

[Centrale telefonice de mica si medie capacitate] [Centrala telefonica VoIP - IP-PBX] [Sisteme complexe de centrale telefonice] [Retele de centrale telefonice] [Console operator pentru centrala telefonica] [Aplicatii pentru centrale telefonice][Sisteme PCM si HDSL] [Instalatii de secretariat - mini centrala telefonica] [Terminale analogice] [Terminale digitale pentru centrala telefonica] [Casti operator telefonie pentru centrale telefonice][Terminale si abonamente GSM] [Elemente de retea date-voce] [Elemente de cablare structurata] [Echipamente si aplicatii ISDN] 

Office : office@beia.ro Webmaster : webmaster@beia.ro
© Toate drepturile rezervate - 2000-2005