Centrala telefonica Alcatel OXO (OmniPCX Office)

Centrale telefonice digitale cu o capacitate de pana la 250 linii, cu functii ACD, VoIP, acces Internet si comunicatii wireless

 

Acces internet rapid. Cu OmniPCX Office, un singur acces internet rapid poate fi partajat de toti angajatii. Este mai usor sa se optimizeze resursele si se reduc costurile. Nu trebuie achizitionat soft dedicat acestui serviciu.

E-mail. Acesta va permite sa trimiteti si sa primiti documente, text, date si imagini atat in cadrul companiei cat si oriunde in lume. Practic instantaneu.

LAN. Intr-un LAN ( local area network - retea locala de calculatoare ) oricare angajat poate conecta un PC oricand doreste, iar intreaga companie poate lucra ca o echipa. Serviciile LAN fac mai usoara gestionarea PC-urilor din LAN-ul dvs. Cu OmniPCX Office uitati de vechile probleme de configurare a retelei si de necesitatea angajarii unui inginer de sistem. OmniPCX face totul. Rapid.


ARS - Automatic Route Selection Nu va mai trebui sa tineti minte si sa formati diverse prefixe pentru accesul la o line externa (trunchi)! Solutia oferita de noi va face acest lucru automat si va alege si cea mai ieftina ruta in functie de destinatia apelului sau ora. Astfel se optimizeaza costurile pentru convorbiri intre operatori diferiti, costurile in acest caz scazand cu pana la 40% .

Hunting Apelul dvs. nu va mai astepta raspunsul utilizatorului apelat ci va fi preluat in mod automat de catre primul utilizator ce are linia telefonica libera.

 Aplicatii acounting Controlul costurilor telefonice nu mai reprezinta o problema, se pot genera rapoarte de cost la nivelul fiecarui utilizator. Permite introducerea de parola pentru fiecare utilizator. Si acestea sunt moduri in care se poate inbunatati eficenta companiei.

Casute voice mail De multe ori se intampla sa nu putem sa raspundem la telefon. Casuta vocala de care dispune solutia oferita de noi va raspunde in locul dumneavoastra si poate fi consultata si din exterior prin introducerea unei parole.

IP ready Echipamentul este proiectat astfel incat sa ofere solutii Voice over IP. Pentru cei interesati ca tehnologiile de varf sa fie aplicate in cadrul companiei in care isi desfasoara activitatea, solutia oferita este "IP ready"si face ca in anumite conditii costurile de comunicare intre sediile companiei cu dispersie geografica mare sa fie practic zero .

Management facil Desi echipamentul este complex ingloband tehnologii de varf, managementul la nivel de operator / utilizator este foarte simplu si prietenos.

Automated attendant Poate inlocui sau suplini cu succes o centralista. In felul acesta telefonul companiei dumneavoastra nu va mai suna ocupat si toate telefoanele din exterior vor fi preluate(mesaje de intampinare, ghidare pentru legatura cu un anumit departament).

Diversitatea DECT Va da mobilitatea de care aveti nevoie.Va puteti gasi colegii / angajatii chiar daca nu sunt in biroul lor. Cu un telefon fara fir veti avea toate facilitatile pe care sistemul le pune la dispozitie.

Asistent personal Cand cineva va suna si nu puteti raspunde, asistentul dvs. personal face legatura apelantului catre casuta dvs vocala, numarul de telefon fix sau mobil sau catre operatoare.

Extindere facila Sistemul este modular, stacabil si deschis. Veti avea varianta pe care o doriti! Fiind extrem de flexibila in configurare veti achizitiona doar ceea ce va trebuie si nimic in plus! Extinderea chiar nu mai reprezinta o problema!

Inregistrare on-line convorbire (optional) Daca vi se pare ca o convorbire este foarte importanta pt dv. Este suficient sa apasati pe un buton si va porni inregistrarea convorbirii (este nevoie de achizitia unui HDD suplimentar)

Mesaje de intampinare personale sau generalizate Chiar si aceste mesaje pot fi de diferte in functie de perioada orara.

Agenda telefonica comuna la nivelul companiei Practic nu vor mai exista timpi pierduti pentru cautarea unui numar de telefon. O baza de date comuna la nivelul companiei, baza ce poate fi sincronizata cu o baza de date dintr-un program dedicat, va sta la dispozitia abonatilor digitali.

Substitutie distanta (DISA) Din exterior va puteti substitui unui numar intern, bucurandu-va astfel de toate privilegiile, ca si cum ati fi la birou. Astfel daca veti avea de dat un telefon international in intersul companiei o puteti face si de acasa fara ca dumneavaoastra sa fiti cel care platiti. Si daca aveti si VoIPů

Gama de telefoane ergonomice Reflexes O gama completa de telefoane digitale si accesorii va sta la dispozitie pentru utilarea biroului dumneavoastra.

Posibilitate de intruziune in convorbiri In cazul unor urgente, anumiti utilizatori pot forta intrarea peste o convorbire sau pot apela automat un alt utilizator fara ca acesta sa ridice receptorul ( prin speaker ), serviciu ce poate fi util pentru managerii care nu au timp sa astepte finalizarea unei discutii (interminabile intre angajati) sau pentru personalul care asigura securitatea companiei.

Conferinte simultane multiple De multe ori convorbirea in 2 nu este suficienta! Sistemul este pregatit pentru conferinte multiple simultane ce eficentizeaza comunicarea.

Coduri personalizate pentru toti utilizatorii Evitati folosirea terminalului dumneavoastra in mod necontrolat. Printr-un cod unic ce identifica fiecare utilizator, abonatii pot apela numere externe de la orice terminal, costurile convorbirilor fiind adaugate in contul personal.

Evident ca sistemul de comunicare dispune de functiile cu care suntem deja familiarizati cum ar fi: definirea drepturilor si restrictiilor pentru utilizatori, Do Not Disturb, formarea rapida a numarului de telefon, apel de desteptare/reminder, apel in asteptare, transferul apelurilor (manual sau automat spre un numar intern sau extern), posibilitatea de partajare a sistemului intre mai multe companii, reapelarea ultimului numar, call back, etc .)

[Hipath 1120] [Hipath 1130] [Hipath 1150] [Hipath 1190]

[Prima pagina] [Despre noi] [Produse] [E-commerce] [Download] [Contact] [Parteneri] [Locuri de munca] [Joc] [Newsletter]

[Centrale telefonice de mica si medie capacitate] [Centrala telefonica VoIP - IP-PBX] [Sisteme complexe] [Retele de centrale telefonice] [Console operator] [Aplicatii][Sisteme PCM si HDSL] [Instalatii de secretariat] [Terminale analogice] [Terminale digitale] [Casti operator telefonie][Terminale si abonamente GSM - Dialog] [Elemente de retea] [Elemente de cablare structurata] [Aplicatii] [Echipamente si aplicatii ISDN] 


Office : office@beia.ro Webmaster : webmaster@beia.ro
© Toate drepturile rezervate - 2000-2005